Bemutatkozás

Honosi Gábor vagyok a Vértes Autóügynökség Kft ügyvezető igazgatója.

2005-ben kerültem kapcsolatba a személygépjármű kereskedelemmel. Pár év alatt megszerettem és beletanultam a szakmába, továbbá a biztosítás és hitel közvetítői bizonyítványt is megszereztem.

Cégünket 2008-ban családi vállalkozásként alapítottuk, azzal a céllal, hogy minőségi használt autókat értékesítsünk oly módon, hogy közben javítsunk a szakmára jellemző negatív megítélésen. Közel egy évtizedes működésünk a biztosítéka a szakszerű, személyre szabott és átlátható tevékenységünknek. Garanciánk az elégedett ügyfél.

2018-ban megszereztük a Bisnode „A” kategóriás minősítést, mely szerint a Vértes Autóügynökség Kft. Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásainak legjobb 7,44 %-ába tartozik, ami további bizonyítéka, hogy a cégünk elsődleges célja a megbízhatóság, stabilitás és visszakövethetőség.

A Vértes Autóügynökség Kft, teljes körű szolgáltatást nyújt Önnek, ha szeretné megtalálni álmai autóját, vagy újabbra, jobbra cserélni azt. Vállaljuk leendő gépjárműve teljes körű ügyintézését beleértve a hitel és biztosítás megkötését, akár a személyre szabott beszerzéstől a forgalomba helyezésig. Segítségünkkel lecserélheti megunt, régi autóját, akár autóbeszámítással is. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően rövid időn belül pénzt és energiát megtakarítva nálunk rátalálhat autójára!
Tevékenységünket vásárlóbarátabbá tettük, mikor 2017-ben bevezettük a megbízásos szerződéskötés lehetőségét, melyen belül az ügyfél egyedi igényei alapján mi rövid időn belül beszerezzük az elképzelt gépjárművet.

Keressen minket egyedi igényeivel, vagy tekintse meg aktuális kínálatunkat.

 

HATÓSÁGI IGAZOLÁSOK | TANÚSÍTVÁNYOK