Megbízásos vásárlás

Megvan az elképzelése leendő autójáról, de még nem talált rá?

Mi segítünk Önnek!

Jellemzően nyugat Európából (Németország, Belgium, Hollandia, Dánia, Luxemburg, Ausztria) vásárolunk leinformálható személygépkocsikat egy szerződött partnerünkön keresztül, aki több, mint 40.000 darabszámot számláló autóparkkal rendelkezik. Közel 6 éve dolgozunk sikeresen együtt és ez idő alatt számtalan autót értékesítettünk ezzel a módszerrel, aminek az ügymenetét az alábbiakban ismertetnénk.

Első lépésben egy személyes találkozás alkalmával az Ön leírása alapján, illetve egy megbízási szerződés aláírását követően több ajánlatot küldünk email-ben, amiből otthonról kényelmesen válogathat.
Az autók részletes műszaki adatlappal rendelkeznek, mely magába foglalja a tulajdonosok és kulcsok számát, a fékek és gumik állapotát, rétegvastagság mérési adatokat, illetve a műszaki paramétereket. A gépkocsiról fotókat is kap, melyek jól tükrözik az autó megjelenését és állapotát, továbbá tartalmazhatják a szervizkönyvet, szerviz számlákat és esetleges sérüléseket is. A szerződés aláírásával egy időben 20% foglalót kérünk ügyfeleinktől, ami biztosít Minket a szándéka komolyságáról, az ügyfélnek pedig az a biztosíték, hogy egy meghatározott idő áll a rendelkezésünkre a kívánt autó beszerzésére, amit természetesen csak akkor vásárolunk meg, ha ezt írásban nyugtázták.

Abban az esetben, ha a megadott határidőn belül nem sikerülne megtalálnunk a megadott paramétereknek megfelelő autót, a foglaló teljes összege visszajár, de dönthet úgy is, hogy érdemes tovább keresnünk, ez esetben a szerződés meghosszabbítható. Ezekkel a feltételekkel gyakorlatilag teljesen kockázatmentes az üzleti kapcsolat.

Amennyiben valamelyik autó elnyeri a tetszését és megerősítette a vételi szándékát írásban, ajánlatot teszünk a gépkocsira, és sikeres vásárlást követően gondoskodunk a hazaszállításáról, illetve a magyarországi forgalomba helyezésről is.

Ezzel az eljárással autóját mindenféle kockázat és fölösleges költségek nélkül vásárolhatja meg, hisz sok éves szakmai tapasztalatunk segíti Önt.

További részletekért, illetve kérdéseivel keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Mobil: +36 30 698 1450 vagy Email: info@vertesauto.hu

Cikkek rólunk